Uitvaartverzorging

Hoe wij u graag helpen

Wij staan u bij in een emotionele tijd waarin veel praktische zaken in vaak korte tijd moeten worden geregeld. Na een telefoontje komen we naar u toe. We luisteren goed naar uw wensen en behoeften. We zullen u met raad en daad terzijde staan. Het gaat er meestal om op welke wijze we de eigenheid van de overledene zo goed mogelijk in de vormgeving van de uitvaart tot uitdrukking kunnen brengen. Eigenlijk is alles mogelijk. Zo zijn er heel veel verschillende rouwkaarten, in allerlei vormen en kleuren. Maar in vrijwel elk aspect van de uitvaart zijn er meerdere mogelijkheden. Een persoonlijke uitvaart is daarom voor iedereen anders. Het laatste afscheid is vaak een herinnering voor het leven. 

Mogelijkheden

Lees hieronder alle mogelijkeden bij Hanneke Boersema Uitvaartverzorging. Heeft u speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vervoersmiddelen

Bekijk onderstaand de verschillende vervoersmiddelen die wij ter beschikking hebben voor u. Wij helpen u graag met het beantwoorden van vragen betreft de vervoersmiddelen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

 

Het rouwproces

Een goed rouwproces is essentieel en zal u voor uw hele leven helpen. Wij ondersteunen u hierin. Wij hebben hiervoor ook speciale rouwboeken geselecteerd die u kunnen ondersteunen in het gehele proces. 

 

Afscheidsfotografie

 Afscheidsfotografie kan helpen bij het rouwproces en geeft een mooie herinnering aan de uitvaart. In samenwerking met ervaren fotografe Ellen Langius Armee kunnen wij u afscheidsfotografie bieden. 

Natuurbegrafenissen en natuurkisten

Het is mogelijk om bij ons een natuurbegrafenis te organiseren. Daarbij is het ook mogelijk om een natuurkist te kiezen. Een natuurlijke kist is, zoals de naam al zegt, een kist die is gemaakt van natuurlijke stoffen en daarbij door de natuur wordt afgebroken. Hierdoor is de kist milieu verantwoord.